Parhaalla A-ryhmällä Silmänisku on  ollut vähän hiljaista treenirintamalla, mutta nyt aktivoidutaan. Eilen oli hakutreenien startti, vahvistettuna kahdella vierailijalla kun aikataulut ei vielä käyny ihan yksiin... Hyvä se on koirillekin että on välillä vieraampia naamoja piilossa.

Epelin kanssa keskitytään vielä jälkeen, kunnes saadaan 26pv. kokeet ohi. Meninkin siis pelipaikalle ennen hakutreenejä ja tein Epulle jäljen.

Se tuli ainakin selväksi, ettei näitä tuoreita jälkiä kannata Epun kanssa tehdä. Olisihan tämä tosin pitänyt olla muistissa jo viime syksyltä, mutta näin ne hommat unohtuu talven aikana Päättämätön   Ensimmäisten keppien ilmaisu sujui ok, mutta sitten vaan vauhti kasvoi ja kierrokset nousi niin, että lopuista olisi kyllä menty yli ilman avustusta.

Noh, nyt sitten vanhempia jälkiä ja vietetään kepeillä aikaa enemmän... ja katsotaan mitä tehtävissä ennen H-hetkeä.

Muuten Herra-Epeli on niin pulskassa kunnossa talven jäljiltä, että voi ruokaruuvia ihan huoletta kiristää. Toisaalta taas saattaa sekin nostaa kierroksia ja lisätä tohottamista.

Penikat on vajaan viikon ajan viettäneet aikaa myös tarhassa; ison koiran elämä lähestyy Nauru. Huomenna on iltapäivällä ell pentuetarkastus... saapas nähdä mitä tuumaavat ensimmäisestä autoreissusta!