Perinteinen mussutusleiri KPH:n Rotikossa 21.-23.5 http://users.kymp.net/blackchance/rotikko1.htm

Paikalle voi saapua jo keskiviikko iltana. Päällekkäis buukkauksen vuoksi leiripaikan vuokra-aika päättyy lauantaina jo klo:12. Ohjelmassa ainakin treeniä torstai + perjantai. Lauantai aamuna siivous ja pakkaus, jonka jälkeen yllätys, yllätys... treeniä!

Kuten suurin osa jo tietääkin, hakumaastot + jälkipellot ovat aivan talon tuntumassa. Mikäli paukkuja riittää, iltapäivällä tottistreenit viereisellä kentällä. Keskiviikkona jo tottiksella aloitellaan, ketkä paikalle joutavat.

Haun suhteen ainakin meikäläiselle suurin anti on ollut kokeneiden hakuharrastajien kohtaaminen. Treenityylejä ja näkemyksiä on erilaisia, mutta tässä onkin juuri se homman suola. Aina on saanut kotiin lähteä uusia ajatuksia päässä.

Leiri on ollut myös uusien  harrastajien ikkunapaikka nähdä kokeneempia koiria, ja saada vinkkejä omalle kohdalle. Näin osaaminen siirtyy eteenpäin, ihan kuin vanhaan hyvään aikaa Silmänisku

Ja tietysti kasvattajana on ilo nähdä kasvattien osaamista ja asiaan paneutuneita ohjaajia. Kyllä se vaan niin on, ettei mikään ole hienompaa kun nähdä rekku joka täydellä sydämellä painaa hakumetässä Nauru.

Jälkipelloilla on ainakin Jarkko luvannut opastaa halukkaita.

Eikä se nyt ihan pelkkää reeniä ole ollut... todisteena kuva viime vuodelta

1239894626_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Ilmoittautuneita tällä hetkellä 17, joista muutama vielä epävarma. Joten laittakaapas loputkin kipin kapin ilmoa tulemaan, mikäli mieli päästä "kauden päätapahtumaan"... tarvii vissiin kohta lähteä laskemaan että montakos sänkyä siellä rotiskossa olikaan Nauru

Leirimaksu menee omakustannushintaan, selviää tarkemmin lähempänä. Tähän asti ollut noin 30-40€

t. Päämusu