Oli Epulla tänään, muttei mennyt ihan putkeen... tottis 86, maasto 64, eli ei tulosta. Optimiolosuhteet oli, kun koe oli oman seuran järjestämä, mutta näin nyt tällä kertaa; aina ei voi voittaa Päättämätön

Tottis olisi voinut olla parempi. Yksi liikevirhe, jäi istumisessa seisomaan. Mutta muuten oli vähän levällään eikä tarpeeksi keskittynyt, vaikka yksittäiset arvosanat olikin hyviä ja teki kaiken.

Jälki oli ihan hirveässä ryteikössä Yllättynyt Jana meni hyvin ja vauhdilla ja lähti oikeaan suuntaan. Jostain syystä kääntyi kuitenkin takajäljelle, eikä kääntynyt kääntämättä takaisin oikeaan suuntaan. Janalta tuli pisteitä 34.

Itsestä tuntui taas kerran että jälki oli ihan hortoilua. Keppejä nousi kaksi ja olin ihan varma että niitä on jäänyt välistä. Myöhemmin sitten selvisi ettei näin ollut, vaan ensimmäinen keppi oli 500 metrin päässä ja toinen siitä 500 metrin päässä. Loput neljä keppiä olisivat sitten olleet loppupätkällä. Eppu ajoi kuitenkin, todennäköisesti, yli toisen kepin jälkeisestä piikistä.

Tultiin metsäautotielle, ja päättelin että tästähän se jälki on yli mennyt. Juuri näinhän toki kannattaa jäljellä tehdä.Nolostunut Lopulta oltiin ihan eksyksissä ja jossain hevon kuusessa. Onneksi tuomari oli jo ennen jäljelle lähtöä muistuttanut että kaikille kännykät mukaan, ja numero johon soittaa jos eksyy. Auton torvea soittamalla sitten lopulta päästiin taapertamaan ihmisten ilmoille.Kieli ulkona Kepeistä ei sitten pisteitä tullut, koska päästiin palauttamaan ne vasta yliajalla eksymisen jälkeen.

Noh, pientä balsamia haavoihin toi esineruutu; kolme esinettä nousi kahdessa minuutissa Nauru

Että ei muuta kun lisää treeniä niin koiralle kun ohjaajallekin.