Oltiin tänään oman kerhon jälkikokeessa, josta tuloksena maasto täydet 200p. + tottis 86p. = 286p., 1-tulos ja JK3. Jotain extraakin siis tuli sen koularin lisäksi, jota lähdettiin hakemaan Silmänisku

Maasto oli ensin, ja tällä kertaa arpaonni oli suosiollisempi kuin edelliskerralla... nyt ei ollut jälki missään ryteikössä, vaan pääosin ihanassa sammal/ kangas/niittymetsässä. Enkä edes eksyny kuten viimeksi Nauru

Olosuhteet oli muutenkin ihan optimaaliset; edellispäivänä oli satanu vettä, ja tänään oli kaunis auringonpaiste, eikä juurikaan tuullu. Jana meni hienosti; lähti nenä pystyssä muutaman metrin takajäljelle, kääntyi itse ympäri, painoi nenän sammaleeseen ja lähti etenemään kuin juna. Melkein piti hierasta silmiä että "onko toi se mun kaahottaja-huohottaja koira joka on tossa liinan päässä?" Liekö tehnyt tehtävänsä, että edellisellä pitkällä jäljellä kylvettiin kinkkua matkalle Silmänisku.

Toisen kepin jälkeen tuli piikki (oletan) joka Epulle se vaikein paikka. Pyörimistä ja lenkin heittoa kestikin useemman minuutin, ja ehdin jo ajatella että tässäkö tää nyt taas oli.

Mutta älysin tehdä niin, kun olen nyt treeneissäkin tehny. Eli heitin liinan kokonaan kädestä ja odottelin vaan rauhassa ilman askeltakaan minnekään. Vasta sitten kun näin että varmasti etenee määrätietoisesti, juoksin liinan kiinni ja jatkettiin matkaa. Vitsi mikä fiilis oli kun monen minuutin pyörimisen jälkeen nousi kolmas keppi... veikkaan että kehut saatto kuulua naapurijäljelle asti!

Jäljen jälkeen oli esineruutu, jossa ei moitteen sanaa siinäkään... kolme pistoa ja kolme esinettä.

Tottiksessa ilmeni kaksi varsinaista puutteen kohtaa, jotka jo tiedossa olleetkin. Seisomisessa pysähtyi vasta kun käännyin; tämä on uusi metku johon täytyy miettiä korjaussarjaa, kun sen nyt muutamassa kokeessa tehny. Kaikkea ne vanhat koirat keksii, ettei käy kouluttaminen liian ykstoikkoseksi. Arvosana tais olla tyydyttävä.

Toinen ongelma eteenmenossa, joka ei vielä valmis. Meni kyllä, mutta kolmella käskyllä, kun en hyväksynyt ennakoimista. Ja tästä siis puutteellinen.

Muut liikkeet välillä erittäin hyvä - erinomainen.

Huomenna pääsee Epander hierontakurssille harjotuskoiraksi; jotain palkkaa vanhukselle Kieli ulkona.

1248548738_img-d41d8cd98f00b204e9800998e