Sitä on meinaan tänä vkl piisannu. Muutenkin sain itselleni tehtyä oikeen "järkky-aikataulun" tälle viikonlopulle. Lauantai aamuna Mankkaalle tuomarikoulutuksen teoria opintoihin, illalla yöksi töihin ja sunnuntai aamuna Kauklahden kentälle käytännön harjotuksiin Kieli ulkona

Kuten arvata saattaa, niin kiireessä sattuu ja tapahtuu. Lauantai aamuna lähdin Mankkaalle myöhässä kun puhelin jäi kotiin ja piti kääntyä takaisin. Sitten eksyin matkalla ja lopulta seikkailin paikalle jotain ihme reittiä. Äkkiä autosta, paiskasin ovet kiinni ja slam; avaimet auton sisällä virtalukossa!!! Huuto

Tunne oli sanoinkuvaamaton, tää oli jo kolmas kerta kun mulle käy näin. No, ruokatauolla sitten katsottiin onko mitään tehtävissä. Takaikkunat on sutsukissa sellasta sivuttain aukeavaa mallia, ja sattuivat olemaan auki. Toisen kurssilaisen kanssa saatiin hakattua saranan holkki pois (kätevä poranterä pakkaus löytyi viereisestä liidelistä ja hakkausväline kaverilta Hymy) Sitten aukes ikkuna sen verran että meikäläinen pääsi dyykkaamaan pää edellä sisälle ja avot ovi auki!

Kiitos Päivi, mun "paras automurtokaveri ikinä" vai miten se meni Nauru Hämmästyttävää, että ihan rauhassa sai puuhastella ostarilla kenenkään puuttumatta asiaan millään tavalla.

Sunnuntaina Kauklahden kentällä kävi selväksi, että pisteiden antaminen kentän laidalla on helpompaa kuin kentällä. Kirjottaa, katsoa ja laskea samanaikaisesti, eikä aikaakaan saa kulua valovuosia. Siinäpä treenattavaa.

Iltapäivällä ehdin vielä Sääksin maan mainiolle rannalle muun perheen seuraan. Talviturkki tuli heitettyä eikä ollut edes kylmää. On se rannalla makaaminen ja uiminen vaan yks mun lempipuuhista. Nyt pitäis tästäkin huvista ottaa kaikki irti niin kauan kun hellettä piisaa.