Kokeillaanpas sitten kuinka onnistuu blogin päivitys puhelimen kautta... tätä nykyajan tekniikkaa...

Tuloksia on taas pukannut kasvateille;

Kiti ja Pulla saivat TOKOsta avoimen luokan ykköstuloksen! Ja missäpä muualla muualla kuin TOKO:n SM-kisoissa! Huippusuoritus jo "kypsään ikään" ehtineeltä koiralta (emännän iästä ei puhuta Silmänisku )

Helena ja Indy taas saivat VEPE kokeesta toisen alokas luokan ykköstuloksen täydellä 100 pisteen suorituksella, ja näin myös koularin! Hyvä tytöt sinnekin!

Kuka vielä sanoo etteikö nartut ole kisakoiria!

Itsellä toinen viikko kesälomaa menossa, joka kulunut koko lailla koiran koulutuksen merkeissä. Epulla treenattu jäljellä piikkejä ja janaa plus tottiksessa eteenmenoa. Eteenmenon suhteen päädyin siihen, että harjottelen sitä nyt matalassa vietissä ja puhtaasti tottelevaisuus liikkeenä... Edetään tietty matka ja mennään maahan kun käsketään. Vietin nosto takaisin tämän jälkeen ei tälle koiralle ole ongelma; osaa juosta kentän laitaan vauhdilla vähän liiankin hyvin ;)

Neljät kokeet on tällä kaudella takana etsintäkokeessa + jäljellä ja neljät vielä tulossa etsintäkokeessa + jäljellä + haussa. Ei huonosti 8-vuotiaalta koiralta, jos tää rumba kunnialla loppuun saadaan. Kaikki arvokisat (piirinmestaruus, PK-SM, RW-SM) on vielä edessäpäin, ja nehän ne on aina jännin paikka.

PK-ässämmiin on tänä vuonna tulossa kolme kasvattia; minä ja eppu, olga ja alma, male ja kosti. Enemmänkin olis ollu hollilla, mutta kenellä nyt mitäkin esteitä oli... Ehkä vaan itellä liian kova "kilpailuvietti" Silmänisku

Norma kasvaa ja treeni repertuaariin on otettu seuraaminen... Hyvältä näyttää tähän saakka! Matka pahoinvointiin kokeilin lääkettä, ja tuntuu tepsivän. Ruokailuissa siirryttiin kahteen kertaan päivässä, ja tuntuu tepsivän; ruoat hujahtaa tällä pelillä alas kuten kunnon rotikalla kuuluukin Nauru