Tänään tuli taas vaihteeksi tulosuutisia. Kuopion vartiointipalvelun koirakot Musanterin Frakki "Rufus" ja Musanterin Into "Rudi" kävivät Hämeenlinnan poliisikoiralaitoksella vartioikoirakortti kokeessa.

Rufus läpäisi testin jo kolmatta kertaa ja Rudi ensimmäisen kerran. ISOT ONNITTELUT KUOPION SUUNTAAN! Yli hienoa että rotikoita on vielä käytössä myös oikeissa työtehtävissä.

Eilen oltiin hakutreeneissä; Eppu ja Norma tallaamassa ja itse maalimiehenä. Hakutreenien jälkeen ajoin Epulla jäljen. Päivän teemana oli keppi-ilmaisu ja oikeaan suuntaan janalta lähteminen. Molemmat onnistui, jana oikein hyvin ja keppi ilmaisukin hyvin. Takajälki ongelman suhteen näyttää tepsineen, että ruokaa on laitettu jäljelle pian janan jälkeen ja näin vahvistettu oikeaan suuntan lähtöä.

Pikkuruutua tuli leirillä pariin otteeseen treenattua, ja menikin ihan ok... lukuunottamatta sitä, että ensimmäisessä treeneissä kaksi esinettä päätyi vatsaan asti Yllättynyt Eli Eppu oli hetken aikaa säästöpossu, kun 2€ kolikko oli vatsassa Nauru

Helteitä on luvattu tulevalle viikonlopulle ihan 30 asteeseen saakka, joten kai se sitten kesä on tullut. Kesäkukat on tosin vielä taimiasteella ja ruukut tyhjillään Itku, mutta ehkä se tästä vielä ennen syksyä.